szakrendelések

Tapasztalt és elismert orvosaink, szakembereink

A Med-Aesthetica Orvosi Központban kiemelkedő szakmai tudással, nagy tapasztalattal rendelkező egészségügyi csapatunk professzionális, segítőkész és empatikus hozzáállással kezeli az egészségügyi problémájukkal hozzánk fordulókat.

Fontosnak tartjuk szakembereink folyamatos továbbképzését, valamint Orvosi Központunk működésébe folyamatosan építjük be a tudomány legújabb vívmányait, így biztos lehetsz abban, hogy nálunk jó kezekben vagy.

Dr. Aszódi Ágnes, nőgyógyász

dr-aszodi-agnes-nogyogyaszDr. Aszódi Ágnes –a Med-Aesthetica Orvosi Központ nőgyógyásza- 1983-ban szerezte orvosi diplomáját, majd 1987-ben Szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tett. Szakmai tapasztalatait Ausztriában és Olaszországban gyarapította. A doktornő számos hazai és nemzetközi kongresszus előadója fogamzásgátlás, menopausa és osteoporosis témakörben.

Többek között tagja a Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Menopausa Társaságnak és a Magyar Osteoarthrologiai és Osteoporosis Társaságnak. Munkássága elismeréseként két ízben Az év orvosa és 2015-ben Fromm Pál emlékérem kitüntetésben részesült.

Dr. Balog István, endokrinológus

dr-balog-istvan-endokrinologusDr. Balog István a Med-Aesthetica Orvosi Központ endokrinológusa 1998-ban szerezte meg orvosi diplomáját a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudomány Egyetemen, majd 2003-ban szülész-nőgyógyász szakvizsgát, 2014-ben endokrinológiai szakvizsgát tett. 2010-től a Kiskunmajsai Kistérségi Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a Kisteleki Térségi Szakorvosi Rendelőintézet Kft. orvosa.

 

Dr. Csobay Ildikó, szemész

Dr. Csobay Ildikó, a Med-Aesthetica Orvosi Központ szemész szakorvosa 1980-ban szerezte orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd 1985-ben szemészet szakvizsgát tett. Többek közt a Magyar Szemorvos Társaság, Magyar Látszerész, Optometrista- Kontaktológus Szövetség, a Magyar Optikus Ipartestület és az Európai Szemorvosok Kontaktlencse Társaságának tagja. Dr. Csobay máig tevékenykedik szakmai tanácsadóként és aktív résztvevője a hazai és nemzetközi, szakmabeli konferenciáknak, tanfolyamoknak.

Dr. Fábián Letícia, fül-orr-gégész

Dr. Fábián Letícia, a Med-Aesthetica Orvosi Központ fül-orr-gégész szakorvosi 2001- ben végezett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. A rezidensképzést követően a Fővárosi Szent István Kórházban, majd az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban dolgozott. Fül-orr-gégész szakvizsgáját 2012-ben szerezte meg kiválóan megfelelt minősítéssel. 2015 óta csak járóbeteg ellátásban tevékenykedik. Az általános felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti problémákon kívül (felső légúti betegségek, fülbetegségek, szénanátha) foglalkozik szédüléssel járó (otoneurológiai) kórképek diagnosztikájával és kezelésével is.

Dr. Fodor Károly, bőrgyógyász

dr-fodor-karoly-borgyogyaszDr. Fodor Károly, a Med-Aesthetica Orvosi Központ bőrgyógyásza. 2007-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján szerzett szakmai tapasztalatot, melynek segítségével 2012-ben bőrgyógyászatból szakvizsgát tett. Dr. Fodor Károly munkahelyein a betegellátás mellett, részt vesz a medikusok oktatásában, illetve többször tartott előadást magyar nyelvű bőrgyógyászati szakmai konferenciákon is. Fő érdeklődési területe az onkodermatológia.

Fodor Mónika, klinikai szakpszichológus

Fodor Mónika, a Med-Aesthetica Orvosi Központ pszichológusa 2009-ben szerezte diplomáját viselkedéselemzésből a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológia szakán, 2011-ben a Debreceni Tudományegyetem Egészségpszichológia mesterszakán egészségpszichológusként zárta sikeresen tanulmányait, majd klinikai szakpszichológus szakképesítést szerzett. A Magyar Orvosi Kamara tagja.  A pszichológusnő felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt segít a legkülönbözőbb pszichés tünetek kezelésében család- pár-, serdülő-, felnőtt- és gyermekterápia területén. Gyakran keresik fel párkapcsolati problémák, gyermeknevelési gondok, önbizalomhiány leküzdése, jelentős trauma feldolgozásában, szexuális problémák, táplálkozási zavar, túlzott teljesítménykényszer, menedzserbetegség, kismama aggodalmak miatt.

Dr. Galambos Eszter, radiológus

Dr. Galambos Eszter, a Med-Aesthetica radiológusa 1993-ban szerezte orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Egyetemen.
2000-ben radiológia szakvizsgát tett kitűnő eredménnyel. Az évek során számos tanfolyamot elvégzett, illetve előadásokat tartott. Nagy tapasztalatot szerzett a hasi, lágyrész, emlő, ízületi illetve color doppler vizsgálatokban. Dr. Galambos szakmai tapasztalatát többek közt a mosonmagyaróvári Karolina Kórház Radiológia Osztályán és privát praxisában kamatoztatta. Több, mint 7 éven át vezette a Karolina Kórház Radiológiai Osztályát. A doktornő tagja a Magyar Radiológusok Társaságának.

Dr. Gurzó Lilla Anna, bőrgyógyász

dr.gurzo lilla borgyogyaszDr. Gurzó Lilla Anna, a győri Med-Aesthetica Orvosi Központ bőrgyógyász szakorvosa tanulmányait 2011-ben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végezte. Ezt követően a győri Petz Aladár Megyei Kórház Bőrgyógyászati Osztályán helyezkedett el. Szakmai tapasztalatát többek között a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján, a Heim Pál Gyermekkórházban, illetve az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban szerezte. Számos előadást és cikket írt bőrgyógyászat témában valamint angol orvosi szaknyelvi fordítással is foglalkozik.

Dr. Gyebnár János Norbert, radiológus

dr-Gyebnar-Janos-raidologusDr. Gyebnár János Norbert 2009-ben, a Semmelweis Egyetemen szerezte általános orvosi diplomáját. 2011-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen okleveles egészségügyi mérnök (MSc.) képesítést szerzett. 2014-ben radiológus szakvizsgát tett. Az orvosi diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikáján dolgozik, jelenleg klinikai szakorvosként. Aktív résztvevője a hazai és külföldi kongresszusoknak, továbbképzéseknek, emellett részt vesz az orvos- és gyógytornászképzésben is.

Dr. Győri Gabriella, radiológus

dr-Gyori-Gabriella-radiologusDr. Győri Gabriella, a Med-Aesthetica Orvosi Központ radiológus szakorvosa 18 éve foglalkozik ultrahang diagnosztikával. Dr. Győri Gabriella a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett, 1985-ben radiológiai szakvizsgát szerzett, 2000-től osztályvezetőként dolgozik. Számos hazai és több külföldi kongresszuson szerepelt.

 

Dr. Gyuricza István Balázs, radiológus

Dr.Gyuriczaret_copyDr. Gyuricza István Balázs, a Med-Aesthetica Orvosi Központ radiológusa 2006-ban szerezte meg diplomáját summa cum laude minősítéssel, majd radiológus szakvizsgáját is kiválóan megfelelt minősítéssel zárta. Dr. Gyuricza a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán egészségügyi mérnök végzettséget is szerzett. Dr. Gyuricza István Balázs hazai és külföldi szakmai kongresszusok aktív előadója, nemrégiben Athénban, Bolognában tartott előadást neuroradiológia témában.

Dr. Halász György László, szülész-nőgyógyász

dr-Halasz-Gyorgy-nogyogyaszDr. Halász György László, a Med-Aesthetica Orvosi Központ szülész-nőgyógyásza a Semmelweis Egyetemen végezte tanulmányait. Az Általános Orvostudományi Karon megszerzett diplomát követően 2009-ben tett sikeres szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. Szakvizsgájának megszerzéséig a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb Nőgyógyászati Osztályán, illetve a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozott. Oktatói tevékenységei közé tartozik a medikus oktatás, illetve az A-HA Országos felvilágosító program keretében a gimnazisták egészség nevelése.

Dr. Házi Gabriella, bőrgyógyász

Dr. Házi Gabriella a győri Med-Aesthetica bőrgyógyásza általános orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte. Tanulmányai mellett díjas demonstrátorként dolgozott a SOTE Bőr-és Nemikórtani Klinikán, illetve az egyetem Tudományos Diákköri Konferenciáján kiemelt első helyezést ért el. Rezidensként Győrben és Budapesten dolgozott, majd 2005-ben Bőr-és Nemibeteg gyógyászatból szakvizsgázott. Több mint 10 évet töltött a Petz Aladár Megyei Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztályán és Rendelőintézetében; 2005 óta magánorvosként Mosonmagyaróváron és Győrben is rendel.

Dr. Járányi Zsuzsanna, érsebész

dr-jaranyi-zsuzsanna-ersebeszDr. Járányi Zsuzsanna, a Med-Aesthetica Orvosi Központ érsebésze summa cum laude minősítéssel szerezte meg orvosi diplomáját 1977-ben, sebészeti és érsebészeti vizsgáját is jeles eredménnyel zárta 1982-ben és 1985-ben. 1998-ban az orvostudományok kandidátusa lett. A doktornő szakmai tapasztalatát a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikáján osztályvezető adjunktusaként szerezte. Dr. Járányi aktívan részt vesz a medikusok oktatásában, tudományos tevékenységekben. Több külföldi szakmai továbbképzésen vett részt, például Amszterdamban, Nürnbergben, Londonban, Lisszabonban.

Dr. Kalas Diána, bőr- és nemigyógyász, gyermekbőrgyógyász

dr-kalas-diana-borgyogyaszDr. Kalas Diána bőr- és nemigyógyász, gyermekbőrgyógyász több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 10 évig a Szt. István Kórház Kun utcai kórházában (bőrgyógyászat, égés- plasztika), majd ezt követően a Heim Pál Kórház gyermekbőrgyógyász osztályán dolgozott. 2000 és 2007 között a II. kerületi Kapás utcai Szakorvosi Rendelőintézetben főorvosként tevékenykedett. 2006-tól a MÁV Kórház Központi Rendelőintézet bőrgyógyászati osztályát vezette, majd az Állami Egészségügyi Központ, illetve a XI. ker. Bőr és Nemibeteg Gondozó főorvosaként folytatta pályafutását. Rendszeresen publikál egészségügyi szaklapokban, illetve különböző felkéréseknek eleget téve szerepel a médiában.

Dr. Kapás István, szülész-nőgyógyász

Dr. Kapás István – a Med-Aesthetica Orvosi Központ nőgyógyász szakorvosa – 2010-ben a Szegedi Tudományegyetemen szerezte diplomáját. Tanulmányait követően Vácon helyezkedett el, majd 2014-től a Szent János Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának orvosa. 2016-ban szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tett. Legfőbb érdeklődési területei közé tartozik a laparoscopos sebészet, meddőség kezelése, valamint a terhesgondozás.

Dr. Károlyi Hortenzia, diabetológus

Dr. Károlyi Hortenzia – az Aesthetica Orvosi Központ diabetológusa– 1984-ben szerezte általános orvosi diplomáját a Temesvári Orvosi Egyetemen. 1990 óta a Hódmezővásárhelyi Kórház orvosa, 2001 óta a Diabetes Ambulancia vezetője. 1996-ban belgyógyászati, majd 2001-ben diabetológiai képesítést szerzett. Dr. Károlyi rendszeres résztvevője a hazai és nemzetközi kongresszusoknak, továbbképzéseknek. A Magyar Diabetes Társaság tagja.

Dr. Kecskés Ádám Viktor, kardiológus

dr-kecskes-adam-kardiologusDr. Kecskés Ádám Viktor a Med-Aesthetica kardiológusa a Semmelweis Egyetemen szerezte meg orvosi diplomáját summa cum laude minősítéssel, ezt követően 1992-ben kardiológiai szakvizsgát tett. Az orvosi diploma megszerzése után a SOTE Ér- és Szívsebészeti Klinikán kezdett dolgozni, majd később a Tatai Városi Rehabilitációs Szakkórház kardiológiai osztály osztályvezető főorvosa és a Józsefvárosi Egészségügyi Szakrendelő kardiológiai vezető főorvosa lett. Napjainkig aktív résztvevője az éves hazai és európai kardiológiai társasági gyűléseken. Tagja a Magyar Kardiológus Társaságnak, a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaságnak, az Európai Kardiológus Társaságnak, valamint az Európai Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaságnak.

Dr. Koór Sándor, urológus

Dr. Koór Sándor – a győri Med-Aesthetica urológusa-  a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte orvosi diplomáját, patológia szakvizsgát tett a Budapesti Orvostovábbképző Intézetben, majd megszerezte urológiai szakképesítését az Urológiai Klinikán. Dr. Koór szakmai tapasztalatát többek közt a Tatabányai Kórházba, a győri Petz Aladár Megyei Kórház urológiai osztályán kamatoztatta. Gimnáziumban, egészségügyi szakközépiskolában is oktatott anatómiát, illetve óraadóként főiskolán is tanított. Dr. Koór munkatársával elsőként vezette be Győrben a  membranfilteres urocitológiai kenetkészítés és vizsgálatok módszerét. Tagja a Magyar Urológusok és Onkológusok Társaságának és rendszeres résztvevője hazai és külföldi kongresszusoknak egyaránt.

Dr. Lakos Kornél, nőgyógyász

dr-lakos-kornel-nogyogyaszDr. Lakos Kornél Vácon érettségizett 1965-ben, majd 1973-ban a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett diplomát. Ezután a tatai kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán és a rendelőintézetben dolgozott. 1974-ben aneszteziológiai képesítést szerzett. 1977-ben szakvizsgázott szülészet-nőgyógyászatból. A Magyar Nőorvosok Lapjában több cikke jelent meg. Tudományos konferenciákon előadásokat tartott. A tatai kórház megszűnése után, a komáromi Selye János Kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályán dolgozott, majd annak megszűnése után az ott kialakított egynapos sebészeten és a rendelőintézetben dolgozott.

Dr. Lőrincz Ildikó, endokrinológus

Dr. Lőrincz Ildikó, a Med-Aesthetica Orvosi Központ endokrinológus szakorvosa 2003-ban végzett a Semmelweis Egyetemen, majd 2009-ben szülész-nőgyógyász szakvizsgát, 2012-ben pedig endokrinológus képesítést szerzett. 2003-tól a Szent Rókus Kórház, majd 2006-2009-ig a kistarcsai Flór Ferenc kórház orvosaként dolgozott.

Dr. Markó Katalin, szemész

dr-marko-katalinDr. Markó Katalin, a Med-Aesthetica szemész szakorvosa, a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerezte orvosi diplomáját 2006-ban, PhD tudományos fokozatát 2012-ben. Már gyakornokként is, 2008-tól kezdődően a budapesti Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján dolgozott, majd 2014-ben kiváló eredménnyel szakvizsgát tett. Dr. Markó szakmai tapasztalatát a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján szerezte, ahol a betegellátáson túl részt vett az Egyetem orvostan hallgatóinak elméleti és gyakorlati oktatásában, valamint szakmai továbbképzések megtartásában is. Hazai és nemzetközi konferenciák hallgatója, előadója. Tagja többek között a Magyar Szemorvostársaságnak, valamint a Magyar Gyermekszemészek és Strabológusok Társaságának.

 Dr. Medgyesy Gábor, sebész

dr-medgyesy-gabor-sebeszDr. Medgyesy Gábor sebész a Med-Aesthetica Orvosi Központban anyajegyek, bőrelváltozások, benőtt körömszél kimetszését végzi. Dr. Medgyesy Gábor 1995-ben a SOTE-n szerzett orvosi diplomát, majd 2002-ben sebészeti szakvizsgát tett. Kórházi sebészeti tevékenységét 16 éven keresztül a Péterfy Sándor utcai Kórházban folytatta, szakrendelői sebészeti ellátásban közreműködött az V. kerületi Rendelőintézetben, valamint a XI. kerületi Rendelőintézetben.

Dr. Mészáros Ágnes, bőr- és nemigyógyász, kozmetológus

Dr. Mészáros Ágnes az Med-Aesthetica Orvosi Központ bőrgyógyásza 1981-ben a SOTE-n szerezte orvosi diplomáját, majd 1986-ban általános orvosi, később 1993-ban bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakképesítést szerzett. Az egyetem elvégzése után Nagykanizsán, majd azóta is Székesfehérváron végzi orvosi tevékenységét.

Dr. Mihalik Péter, tüdőgyógyász

Dr. Mihalik Péter, a Med-Aesthetica Orvosi Központ tüdőgyógyász szakorvosa több évtizedes kórházi és tüdőbeteg gondozói tapasztalattal rendelkezik. Végzettségét a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte, majd később TBC és tüdőbetegségek szakorvosa, valamint belgyógyász szakvizsgát tett. Praktizált többek között az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, a II. kerület Önkormányzat Tüdőgondozójában. Orvosi központunkban asztmával, szénanáthával és copd betegségekkel fordulhatnak hozzá.

 Dr. Mogyorósi Dorottya, reumatológus

dr-mogyorosi-dorottya-reumatologusDr. Mogyorósi Dorottya a Med-Aesthetica Orvosi Központ reumatológusa a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte orvosi diplomáját 1992-ben, majd 1998-ban Reumatológia szakvizsgát, 2001-ben Közigazgatási szakvizsgát tett.

Dr. Mogyorósi szakmai tudását többek közt az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben, a százhalombattai Városi Egészségügyi Intézményben és az Egészségügyi Minisztériumban kamatoztatta. Az Egészségügyi Tudományos Tanács kutatásetikai bizottságának miniszter által kinevezett tagja több, mint 10 éve. Tagja a Magyar Reumatológusok Egyesületének, A Magyar Klinikai Vizsgálatszervezők Társaságának, ahol az Etikai Bizottság választott elnöke 2016 óta. Több hazai egyetem oktatójaként tevékenykedik, továbbá aktív előadója a hazai és nemzetközi konferenciáknak, továbbképzéseknek.

Dr. Molnár Márta, belgyógyász, üzemorvos

Dr. Molnár Márta 1974-ben szerezte orvosi diplomáját a Budapesti Orvostudományi Egyetemen, majd 1981-ben belgyógyászati szakvizsgát, 1993-ban foglalkozás-egészségügyi szakvizsgát szerzett. Közreműködött a betegellátásban a budapesti I. sz. Belgyógyászati Klinikán, a János Kórház belgyógyászati osztályán, a budapesti I.sz. Belgyógyászati Klinikán és Központi Honvédkórházban. Szakmai tapasztalatát külföldön is gyarapította, ahol külszolgálatos megbízatásban belgyógyászati és trópusi betegségben szenvedő betegek ellátásában vett részt.

Dr. Móritz Hajnalka, üzemorvos 

Dr. Móritz Hajnalka – a Med-Aesthetica Orvosi Központ üzemorvosa- 2000-ben szerezte orvosi diplomáját Budapesten, majd 2003-ban sikeres Életmód – Tanácsadó és Terapeuta, 2006-ban Háziorvostan és 2009-ben Foglalkozás-orvostan (üzemorvostan) szakvizsgát tett. Pályafutása során számos egészségközpontban kamatoztatta tudását üzem- és háziorvosként.

Dr. Nagy Gyula, belgyógyász

dr-nagy-gyula-belgyogyasz-kardiologusDr. Nagy Gyula, a Med-Aesthetica Orvosi Központ belgyógyász szakorvosa 1979-ben szerzett általános orvosdoktori diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel. Dr. Nagy 1984-ben belgyógyászatból, 1987-ben kardiológiából, 2003-ban háziorvostanból szakvizsgázott. 1979-2000-ig a Szent Margit Kórház. I. számú Belgyógyászati Osztályán dolgozott, 2000 óta háziorvosként dolgozik Budapesten.

Nagy Marianna, pszichológus

Nagy Marianna, a Med-Aesthetica Orvosi Központ pszichológusa, emellett szexológus, relaxációs terapeuta, valamint pár- és családterapeuta jelölt. Pszichológia diplomáját a a Szegedi Tudományegyetemen szerezte klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Pszichológusként elsősorban személyiségfejlesztéssel, életvezetési és párkapcsolati nehézségekkel, valamint a testi betegségek mentén megjelenő lelki kihívásokkal foglalkozik. Szexológusi munkája során a lelki eredetű szexuális zavarok feltárását és kezelését végzi. Stresszmenedzsment és jóllétnövelő technikaként a pszichológusnő az autogén tréninget alkalmazza. Ez egy olyan relaxációs technika, melyet elsősorban a stressz kezelésére, szorongáscsökkentésre, illetve a szorongással összefüggő testi tünetek enyhítésére alkalmazhatunk.

Dr. Olasz Kitti, bőrgyógyász, kozmetológus

Dr. Olasz Kitti általános orvosi diplomáját 1997-ben szerezte a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi egyetemen, bőrgyógyászat és kozmetológia szakvizsgáját kiváló minősítéssel 2002-ben abszolválta. Bőrgyógyászati szakmai tapasztalatait a Bács-Kiskun Megyei Kórház Bőrgyógyászati Osztályán szerezte, ahol 11 évig dolgozott. Az általános bőrgyógyászati munka mellett speciális ambulanciákon (onkodermatologiai rendelés, fekély-ambulancia) is gyakorlatot szerzett. 2005-ben orvos-menedzser diplomát szerzett, 2012-ben egészségbiztosításból szakvizsgázott. Rendszeresen vesz részt hazai és külföldi tudományos konferenciákon, speciális bőrgyógyászati és esztétikai továbbképzéseken.

Dr. Paluska Márta, bőr- és nemigyógyász, kozmetológus

Dr. Paluska Márta a Med-Aesthetica Orvosi Központ kecskeméti részlegének bőrgyógyász szakorvosa 2010-ben végezte el a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karát, majd 2015-ben szerzett szakvizsgát. Jelenleg is a Bács-Kiskun Megyei Kórház Bőrgyógyászati Osztályán praktizál. Főbb érdeklődési köre az anyajegyszűrés, nemi betegségek kezelése, emellett foglalkozik gombás, bakteriális, vírusos eredetű bőrbetegségek, hajhullás, faggyúmirigy rendellenességek (akne, seborrhoea) kezelésével is.

Dr. Sipos Sándor, nőgyógyász  

dr-Sipos-Sandor-nogyogyaszDr. Sipos Sándor, a Med-Aesthetica Orvosi Központ nőgyógyász szakorvosa több évtizedes szakmai tapasztalattal, széleskörű kórházi és klinikai gyakorlattal várja pácienseit az általános nőgyógyászat és klimax kezelés területén. Dr. Sipos 1980-ban fejezte be általános orvosi tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1985-ben szerezte meg szülészeti és nőgyógyászati szakvizsgáját, majd az ultrahangos vizsgálat jártassági vizsgát.

Dr. Sulya Bálint, urológus

dr-sulya-balint-urologusDr. Sulya Bálint, a Med-Aesthetica Orvosi Központ urológus szakorvosa 2005-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, 2011-ben Magyarországon is elismert európai urológus szakvizsgát (FEBU) szerzett. Dr. Sulya 2007-től dolgozik gyermekurológiai osztályon, 2011-től végez területi felnőtt urológiai szakrendelőben járóbeteg ellátást. Rendszeres előadója hazai és nemzetközi kongresszusoknak.

Dr. Szabó György, nőgyógyász

dr-Szabo-Gyorgy-nogyogyaszDr. Szabó György, a Med-Aesthetica Orvosi Központ nőgyógyásza a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte diplomáját. A Tatai Városi Kórház Szülészet-nőgyógyászati osztályán kezdte orvosi pályáját. 1987-ben került a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat Csengery utcai Szakrendelőjébe, melynek 2003-tól általános igazgatóhelyettese, majd 2012-ig igazgatója volt. 1990-től a Fővárosi Anyavédelmi Központ Schöpf-Mérei Kórházban dolgozott, 1999-től a kórház megszűnéséig a járóbeteg ellátás igazgatóhelyettese volt. Dr. Szabó György munkássága elismeréseként 2010-ben Fromm Pál emlékérem kitüntetést kapott.

Dr. Szilvás Ágnes, gasztroenterológus

dr-Szilvas-Agnes-gasztroenterologusDr. Szilvás Ágnes a Med-Aesthetica Orvosi központ gasztroenterológusa a Pécsi Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd 1986-ban belgyógyászatból, 1991-ben gasztroenterológiából, 2004-ben onkológiából szakvizsgázott. PhD fokozatát a gasztroenterológiai daganatok komplex vizsgálatából a Semmelweis Egyetemen, 2001-ben szerezte.
Dr. Szilvás szakmai továbbképzéseken gyarapította tudását Hollandiában, az Amerikai Egyesült Államokban és Olaszországban. Számos hazai és nemzetközi kongresszus résztvevőjeként előadásokat tartott, illetve közleményeket publikált.

Dr. Sztipits Tamás, sebész, proktológus

dr_Sztipits_Tamas-proktologusDr. Sztipits Tamás a Med-Aesthetica Orvosi Központ proktológusa 2008-ban szerezte orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 2014-ben sebészetből tett szakvizsgát, 2016 szeptemberben európai onkológai sebészeti szakképesítést szerzett. Dr. Sztipits Tamás szakmai tapasztalatát a Semmelweis Egyetem Sebészeti Klinikáján, az Országos Onkológiai Intézet Daganatsebészeti Központjában, valamint külföldön, az egyesült királyságbeli Benenden Hospital és Watford General Hospital intézményekben gyarapította.
Dr. Sztipits többek közt a Magyar Sebész Társaság, az Európai Onkológiai-Sebészeti Társaság (ESSO) és a Magyar Onkológusok Társaságának tagja. 

Dr. Takács Dolores, bőrgyógyász

dr-takacs-dolores-borgyogyaszDr. Takács Dolores a Med-Aesthetica Orvosi Központ bőrgyógyásza orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetem szerezte, majd bőrgyógyászati szakvizsgát tett 2000-ben. Szakmai tapasztalatát többet közt a Szent István Kórház Bőrgyógyászati osztályán, a Szent Margit Kórház Bőr- és Nemibeteg Gondozó Intézetben és a Nyírő Gyula Bőr – és Nemibeteg Gondozó Intézetben kamatoztatta. 

Dr. Ujlaki Éva, radiológus

Dr. Ujlaki Éva, a Med-Aesthetica Orvosi Központ radiológus szakorvosa a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett 1981-ben. Pályafutása során a radiológia csaknem valamennyi szakágával foglalkozott már. Szakmai tapasztalatát egy kuvaiti kórház radiológiai osztályán, majd a Nyírő Gyula Kórházban osztályvezető főorvosként szélesítette. Dr. Ujlaki elsősorban ultrahangos vizsgálatokat végez, szinte minden területre kiterjedően, beleértve a nyaki erek és a perifériás végtagi erek áramlás vizsgálatát is. Emellett klinikai mammográfiával is foglalkozik.

Dr. Zselló Ferenc, belgyógyász, háziorvos

Dr. Zselló Ferenc a Med-Aesthetica Orvosi Központ győri részlegének belgyógyász szakorvosa végzettségét a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte. Ezt követően Németországban tanult és dolgozott, majd a győri Petz Aladár Megyei Kórház II. sz. Belgyógyászati Osztályán praktizált. 1986-tól a győri kórház Izotóp Diagnosztikai és Terápiás Osztályán folytatta pályafutását, később belgyógyászati, majd háziorvosi szakvizsgát tett.
11 évig a győri ETO labdarúgó csapatának belgyógyászaként dolgozott, 2015-ben pedig elnyerte a Címzetes főorvosi kinevezést.

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót
Érdekelnek az akciós ajánlatok.
bejelentkezem

Hírek

Akciók

Minőség és biztonság

  • Teljes körű szolgáltatás: diagnosztika és kivizsgálás egy helyen
  • ISO minősítés 2008 óta
Rendben

A weboldal további használatával hozzájárul a sütik (cookie-k) alkalmazásához.
Ide kattintva kaphat bővebb információt a sütikről és a beállításaikról.

Rendben